Tri nove turske serije nacionalnog TV kanala TRT1

Nacionalni televizijski kanal TRT1 je zvanično najavio rad na novim projektima. Oni će u narednom periodu raditi na tri nove serije.

Tri nove turske serije nacionalnog TV kanala TRT1

Foto Credits: TRT Haber

Poznati su i neki detalji o samim serijama. Kompanija US Yapim priprema seriju pod nazivom Kara Tahta ili u prevodu Crna tabla ili samo Tabla. O njoj se sem naziva i produkcione kompanije ne zna mnogo.

Druga je serija pod nazivom Balkan Ninnisi ili Balkanska uspavanka. Reč je o seriji koja će biti snimana i u Makedoniji. Taj projekat se priprema i za digitalnu platformu TRT Dijital, kadrovi će biti snimani u Skoplju, a doneće nam romantičnu priču o ljubavi Makedonke i mladića iz Turske. Ovo će prema najavama biti romantična komedija nalik na seriju Gonul Dagi, koja je jedno vreme bila najgledanija turska TV serija.

Treća serija nosi naziv Kasaba Doktoru odnosno Gradski doktor. Taj projekat priprema kompanija ARC a režiser na projektu će biti Arda Sarigun. Scenario za ovu novu tursku televizijsku seriju koju ćemo gledati na TRT1 pripremaju Baris Erdogan i Ilker Arslan.

O svim ovim projektima će biti dosta vesti i informacija u narednom periodu. Slede kastinzi nakon kojih ćemo znati i glumački kadar na svakoj od ovih novih TV serija.

Sve te vesti moći ćete da pratite na našem portalu.

NOVO -  Uskoro kraj turske serije Kirmizi Oda | Crvena soba

 By: Milt-TV Exposed