Ugur Aslan o seriji Yargi / Presuda

Jedan od najcenjenijih projekata poslednjih godina kada su u pitanju turske serije, koji se susreće sa publikom na Kanalu D, Yargi / Presuda je već neko vreme na vrhu gledanosti, svojim zadivljujućim scenarijem i odličnom igrom glumaca. Pažnja gledalaca ali i kvalitet priče su i dalje na veoma visokom nivou.

Ugur Aslan o seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Ugur Aslan, o kome se pričalo zbog sjajne glume u ovoj TV seriji,koji je isticao da je ponosan što je suprug autorke priče, pokazao se veoma uspešno. Ovaj turski glumac, koji je otišao da pogleda pozorišnu predstavu u kojoj su glumile njegove kolege Huseyin Avni Danial i Basak Dasman, odgovarao je na pitanja novinara nakon predstave.

Aslan je na temu dobre gledanosti serije Yargi, rekao: „Imamo veoma težak scenario. Uvek svuda kažem, scenario je početak našeg rada. Stoga, kada se dobra priča, dobra tekstura, dobra režija, dobra gluma spoje i rade ispravno, takvo delo vredi gledati. O seriji se mnogo priča jer je i element radoznalosti visok. Šta se desilo, šta će biti, kako će se promeniti? “, izjavio je ovaj turski glumac.

Ugur Aslan je takođe pomenuo da je njegov lik u poslednjoj epizodi uhapsio Ceylin i rekao: „Ni mi ne znamo zašto smo je uhapsili.”, odnosno nije želeo da otkriva detalje. On je dodao da im je scenario pravio iznenađenja u svakoj epizodi.

Na pitanje da li je od svoje supruge Seme Ergenekon dobio nekad neku dojavu o scenariju, rekao je: „Ne, nemam takvu nevolju“.

NOVO - Bahar Sahin ponovo ima upečatljiv lik!

By: Milt-TV Exposed