Serija Gulcemal se završava u epizodi 13

Serija Gulcemal, u kojoj glavne uloge igraju Melis Sezen i Murat Unalmis, emituje se na televiziji Fox četvrtkom uveče.

Serija Gulcemal se završava u epizodi 13

Foto Credits: IMDB

Na ekranu se do sada pojavilo 11 epizoda ove turske serije. Iako je ranije odlučeno da se finale napravi u 10. epizodi, otkriveno je da je sve produženo za još 3 epizode ​​kao rezultat povećanja interesovanja publike i reakcija na društvenim mrežama.

Vest da će serija Gulcemal imati svoje finale u 13. epizodi, koja se odrazila u štampi, duboko je povredila mnoge gledaoce.

Obožavaoci Melis Sezen, koji su izneli veoma dobru dramsku predstavu, posebno sa likom Deve, smatraju da seriju treba nastaviti.

Glavni glumci briljiraju u svojim ulogama

Murat Unalmis je već impresionirao publiku likom Gulcemala koji je igrao. Nakon uticajne TV serije poput Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Cukurova, serija, u kojoj je Unalmıs veoma uspešno nastupio, nova uloga bila je cenjena od strane njegovih obožavalaca.

S druge strane, Melis Sezen je isprva bila kritikovana, u smisli da nije bila prikladna za ovu ulogu, a na društvenim mrežama često su se pisali komentari da Muratu Unalmisu nije bila dobra partnerka. Međutim, nastup Melis Sezen u kasnijim fazama priče je takođe učinio da kritike na društvenim mrežama nestanu i ustupe mesto pohvalnim komentarima. Melis Sezen, koja se poistovećuje sa likom Deve i uvlači svoje fanove u priču svakom novom epizodom, odradila je veoma dobar posao.

Osim toga, očekivanje da će serija Gulcemal ući u finale u 13. epizodi pretvorilo se u pobunu na društvenim mrežama. Fanovi jasno žele nastavak. Za sada nema nagoveštaja da će se odluka o finalu promeniti…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Serija Kardeslerim / Moja braća je uspešnija nego što je bilo ko mogao da zamisli!

By: TV Exposed