Novi glumac u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Turskoj seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka pridružio se jedan novi glumac.  Prenosimo o kome je reč i koju ulogu će imati.

Novi glumac u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Glumačkoj ekipi popularne turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka se priključio glumac Gokhan Civan. Otkriveno je i koji lik će ovaj turski glumac tumačiti u projektu. Civan će u seriji Yasak Elma glumiti misterioznog Samija Beya. On će se u ovoj seriji pojaviti u svojstvu gosta-glumca i gledaćemo ga samo u jednoj epizodi. Ostaje da vidimo kakav će uticaj Sami Bey imati na radnju i na njen tok.

Gokhan Civan je iskusan turski glumac. U dosadašnjoj glumačkoj karijeri se pojavio u pet projekata. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Orta Kafa Ask, u kojoj je glumio Hikmeta. Pre toga je tumačio lik Georga u seriji Abdulhamid. U seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz se pojavio u četiri epizode i to kao Okan. Pre toga glumio je u filmovima Sofra sirlari i Saf.

Pored glume bavi se režiranjem i fotografijom. Kao fotograf je zaista dobar i zapažen. Neke od njegovih fotografije možete pogledati na Instagram nalogu gokhancivan_ na kom je postavljeno preko 1.000 objava.

NOVO - Ersoy Guler na nekoliko projekata u narednom periodu

 By: Milt-TV Exposed