Uskoro nova sezona serije Sahsiyet | Ličnost

Turska serija Sahsiyet | Ličnost je bila poprilično dobro praćena kada je emitovana 2018. godine u prvoj sezoni. Uskoro ćemo gledati i sezonu 2 ovog projekta.

Uskoro nova sezona serije Sahsiyet | Ličnost

Foto Credits: IMDB

Serija Sahsiyet | Ličnost se sprema za novi susret sa publikom.

Od ponedeljka 13. novembra na digitalnoj platformi Gain će biti emitovana nova sezona ove turske serije.

Radnja serije

Podsećamo u centru priče je Agah Beyoglu (kog tumači sjajni Haluk Bilginer), penzionisani predstavnik zakona, koji živi sam u Beyoglu, u najnastanjenijem delu Istanbula. Njegova kći živi u inostranstvu a suprugu je davno izgubio.

Bayogluov život se drastično menja kad sazna da je oboleo od Alzenhajmerove bolesti. Uhvatila ga je panika jer je znao da ce ubrzo početi da gubi memoriju, ali je shvatio da to ponekad i nije tako loše...

To je mogucnost da izvrši ubistvo koje je planirao godinama a uvek ga je odlagao! U budućnosti ce brzo zaboravljati šta mu se dešavalo pa se neće sećati ni planiranog ubistva.

Nevra Elmas (Cansu Dere), jedina detektivka kriminalnog odeljenja, planira da da ostavku ali Agahovi planovi će potpuno promeniti njen život...

Haluk Bilginer u glavnoj ulozi

Ono što je potvrđeno je da će Haluk Bilginer biti glavni protagonista sezona 2 ovog projekta. Ko će se pored njega naći u glumačkoj ekipi saznaćemo za oko dve nedelje.

Prva sezona je emitovana još pre više od 5 godina, tačnije 17. marta 2018. godine. Za produkciju projekta Sahsiyet je zadužena kompanija Ay Yapim.

View this post on Instagram

A post shared by OnurSaylak (@onursaylak)

NOVO - Onur Saylak je zadužen za drugu sezonu popularne serije

By: TV Exposed