Podzemlje: kraj sezone - Turske serije

Voljena serija “Podzemlje” (tur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) koja se prikazuje na ATV-u u Turskoj prošli je tjedan bila na setu tako da će se 164. epizoda prikazati 21.4.2020. Serija koja okuplja u sovme kadru okuplja glumce kao što su Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldıremer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Burak Sergen i Hüseyin Avni Danyal ...

Podzemlje: kraj sezone - Turske serije

Voljena serija "Podzemlje" (tur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) koja se prikazuje na ATV-u u Turskoj prošli je tjedan bila na setu tako da će se 164. epizoda prikazati 21.4.2020.

Serija koja okuplja u sovme kadru okuplja glumce kao što su Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldıremer, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Burak Sergen i Hüseyin Avni Danyal tema je rasprava kada je posrijedi snimanje pete sezone.

Prema riječima novinarke Birsen Altuntaş, sezona će završiti 165. epizodom, tako da bi peta sezona trebala biti gotovo epizodom koja će se prikazati u utorak 28.4. Navedeno je da je ekipa koja je zadužena za pisanje scenarija odlučila dodati neke scene u 165. epizodu te tako napraviti finale mjesec dana ranije.

Moguće je da će serija nastaviti sa šestom epizodom najesen, ali to će najviše ovisiti o situaciji s korona virusom.

By: TV Exposed