Novosti o Čukurovi - Turske serije

Serija “Čukurova” (tur. Bir Zamanlar Çukurova) prikazuje se već dvije sezone u Turskoj gdje ima velik broj obožavatelja, ali su snimanja nažalost odgođena zbog pošasti koronavirusa tako da se nove epizode ne prikazuju. Govoreći o državama u kojima se Čukurova gleda, na listi se pojavila još jedna – Meksiko. U glavnim ulogama su Vahide Perçin, ...

Novosti o Čukurovi - Turske serije

Serija "Čukurova" (tur. Bir Zamanlar Çukurova) prikazuje se već dvije sezone u Turskoj gdje ima velik broj obožavatelja, ali su snimanja nažalost odgođena zbog pošasti koronavirusa tako da se nove epizode ne prikazuju.

Govoreći o državama u kojima se Čukurova gleda, na listi se pojavila još jedna - Meksiko. U glavnim ulogama su Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek i Kerem Alışık, a serija se snima u Adani gdje postavljen veliki set. Budući da ljudi zbog pošasti koronavirusa sve više vremena provode pred malim ekranima, traže serije koje bi mogli gledati.

Situacija je ista u cijelome svijetu, a prema istraživanju Imagen TV-a, nekoliko je uspješnih turskih serija: Čukurova, Ašk ve Mavi i Elif. Sina Kologlu koja piše za Milliyet Cade, u svojoj je kolumni napisala sljedeće:

"Gledanost televizijskih kanala u Meksiku je porasla za 9 posto, a vlasti navode da su razlog tome dnevnici i zabavni programi, ali zapravo je riječ o tri glavna programa - navedenim turskim serijama."

By: TV Exposed