Kivanč Tatlitug otpušten iz bolnice

Glumac Kıvanç Tatlıtuğ presrašio je prošloga tjedna svoje fanove kada je objavio da je zbog opasnosti od koronavirusa zadržan u bolnici. Od trenutka kada je zadržan u bolnici te kasnije, kada su mu se rezultati pokazali negativnima pa je pušten kući, zgodni glumac nije ništa objavljivao, a njegovi su sljedbenici preko supruge mu saznali da ...

Kivanč Tatlitug otpušten iz bolnice

Glumac Kıvanç Tatlıtuğ presrašio je prošloga tjedna svoje fanove kada je objavio da je zbog opasnosti od koronavirusa zadržan u bolnici.

Od trenutka kada je zadržan u bolnici te kasnije, kada su mu se rezultati pokazali negativnima pa je pušten kući, zgodni glumac nije ništa objavljivao, a njegovi su sljedbenici preko supruge mu saznali da glumac zapravo ima upalu pluća.

I dok su svi očekivali da glumac podijeli štogod vezano za vlastito stanje, on je odlučio čestitati rođendan svojoj supruzi, Bašak dizer. Putem Instagrama podijelio je fotografiju na kojoj su zajedno...

Kivan je podijelio fotografiju i dragoj poželio sretan rođendan, a ona je na svojemu profilu podijelila sljedeće misli:

Ovo mi je poseban rođendan i posebno razdoblje, možda nadrugačije i najčudnije razdoblje moga života kada dobivem duboke poruke. Prvi puta svi oni koje volim, moji prijatelji i obitelj nisu kraj mene. Prvi put mi tata nije na životu... No sve ovo što proživljavam me ne rastužuje jer imam veliku radost kraj sebe - radost za životom.

To što živimo znači da ima nade. Neka vam nikada ne nestane te nade, mira i osmijah. Kako god da shvaćate to što vam se događa, dobro ili loše, najplješe je živjeti. U zdravlju ostanite.

By: TV Exposed