Delfini plešu u Bosforu

Zbog ograničenja koja se provode s ciljem sprečavanja pošasti koronavirusa, i u Turskoj postoje određene restrikcije. Jedna od njih uzrok je smanjenoga prometa preko Bospora. Posljednjih nekoliko mjeseci uočava se u Istanbulu pad korištenja svih prometala, manje je automobila na cesti, a smanjen je i broj pješaka. Shodno tome, ograničena su i putovanja Bosporom. Nakon ...

Delfini plešu u Bosforu

Zbog ograničenja koja se provode s ciljem sprečavanja pošasti koronavirusa, i u Turskoj postoje određene restrikcije. Jedna od njih uzrok je smanjenoga prometa preko Bospora.

Posljednjih nekoliko mjeseci uočava se u Istanbulu pad korištenja svih prometala, manje je automobila na cesti, a smanjen je i broj pješaka. Shodno tome, ograničena su i putovanja Bosporom. Nakon smanjenja pomorskoga prometa, u Istanbulu su ugledani delfini.

Prošloga su utorka zabilježeni kako "plešu" na poznatome turističkome odredištu, ispred džamije Ortakoy, na mjestu s kojega se pruža pogled na most preko Bospora koji spaja europsku i azijsku stranu.

https://twitter.com/dw_turkce/status/1255206980395958274?s=20

By: TV Exposed