Koliko je sretan Taner Ölmez - Turske serije

Poznati turski glumac Taner Ölmez ove je sezone male ekrane na način da mu se emitiraju čak tri serije. Glumac je od početka ove sezone skupio pozitivne ovacije ulogom Alija Vefa u seriji Mucize Doktor, čije se nove epizode ne prikazuju pa je produkcija odlučila četvrtcima navečer prikazivati stare epizode. Osim ulogom Alija Vefa, i ...

Koliko je sretan Taner Ölmez - Turske serije

Poznati turski glumac Taner Ölmez ove je sezone male ekrane na način da mu se emitiraju čak tri serije.

Glumac je od početka ove sezone skupio pozitivne ovacije ulogom Alija Vefa u seriji Mucize Doktor, čije se nove epizode ne prikazuju pa je produkcija odlučila četvrtcima navečer prikazivati stare epizode.

Osim ulogom Alija Vefa, i njegova serija Dudullu Postasi koja se prikazala na jednoj digtalnoj platformi 2018. godine počela se prikazivati četvrtcima navečer tako da ga se može gledati na turskome Kanalu D u liku Tayfura.

A Star TV odlučila se na novi poduhvat i to ponovnim prikazivanjem serije Medcezir (Plima i oseka) koja je krenula 17.4. u petak u 20h tako da se Tanera može pratiti u ulozi Merta Sereza.

Može se reći tako da Taner uistinu spašava televizijski sektor u ovim teškim danima jer je upravo on poveznica triju različitih kanala i triju različitih serija.

By: TV Exposed