Ibrahim Celikkol poslao poruku sa lica mesta borbe sa požarom!

Poznati turski glumac Ibrahim Celikkol nije mogao da sedi skrštenih ruku nakon saznanja o strašnim požarima na jugu Turske. Ibrahim je doslovno uzeo vatrogasno crevo u svoje ruke i krenuo aktivno da pomaže pri gašenju požara.

Ibrahim Celikkol poslao poruku sa lica mesta borbe sa požarom!

Foto Credits: Al Bawaba

Celikkol se našao na liniji borbe sa vatrom. Požar je jedno vreme pretio da zahvati termalnu elektranu, ali je velikim naporom svih volontera i pripadnika vatrogasne službe to sprečeno. Svi ti ljudi su svesno rizikovali svoj život i ostvarili jednu u nizu važnih pobeda. Bitka je dobijena, ali rat još uvek traje. Nakon na izgled malog ali velikog uspeha oglasio se i sam glumac.

Ono što je Ibrahim Celikkol poručio, preneo je njegov prijatelj, pevač Mustafa Sandal, od reči do reči. Glumac je rekao:

„Ne možemo sasvim da pratimo sve što nam pišete, ali naš brat Mustafa je preneo vaše lepe želje i molitve. Zahvaljujući vašim sinoćnjim molitvama, spasili smo planinu u Turgutu. Zahvalni smo na vašim molitvama. Sada smo malo umorni i uzeli smo pauzu da predahnemo. Bog vas blagoslovio. Mi i naši prijatelji nastavljamo raditi svom snagom. “

NOVO - Stres napravio veliki problem glumici Sinem Kobal!

 By: Milt-TV Exposed