Ceren Karakoc je od starta verovala u seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje petkom uveče, ima veoma uspešnu sezonu.

Ceren Karakoc je od starta verovala u seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Pred kraj sezone, ekipa serije je prebolela umor zajedničkim jelom i zabavljanjem. Dok je publika bila veoma radoznala šta će se desiti u finalu sezone, zapažene su bile i reči Ceren Karakoc, koja tumači lik Nurseme.

Priča će se završiti na takvom mestu da će publika biti veoma nestrpljiva dok čeka letnju pauzu. Ceren Karakoc je svojom uspešnom ulogom u ovoj seriji postala jedna od najzastupljenijih glumica sezone.

Glumica, koja je prošla kroz period u karijeri u kojem je postala veoma popularna, izjavila je da je bila sezona za nju bila veoma dobra i da se bliži završnica sezone. Glumica je rekla:

„Bilo mi je veoma lepo. Srećan period mog života, prekretnica je da igram Nursemu. Bilo je sjajno za mene jer sam dobila veoma dobre reakcije.”.

U prvoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, lik Nurseme je svojom pričom impresionirao milione gledalaca. Naravno, Ceren Karakoc je takođe dobro iskoristila priliku da pokaže svoje talente dok je publici odrazila duh ove uloge.

Podrška sa svih strana

Karakoc je objasnila da je znala da će serija napraviti veliku buku od samog početka i da će to biti veoma dobar posao i objasnila je da su imali veoma prijatan proces sa celom ekipom, uspeh scenarija i podrška Show TV-a.

Svoja iskustva sa serijom ove sezone glumica je otkrila sledećim rečima:

„Znala sam da će to definitivno napraviti šok, da će to biti veoma dobar posao. Ali onda se ispostavilo da je bilo veoma prijatno sa našim rediteljem, sa ekipom, sa glumcima, i naravno sa neverovatnim scenarijem i sa kanalom koji je sve vreme stajao iza nas.”.

Rezultati su i te kako dobri i mnogi sa nestrpljenjem čekaju sezonu 2.

NOVO - Alp Navruz radi sjajan posao u seriji Yurek Cikmazi

By: TV Exposed