Večeras se nastavlja serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Gledaoci će pronaći potpuno novu priču u popularnoj turskoj TV seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre, čija će treća sezona početi na Kanalu D u utorak, 19. septembra.

Večeras se nastavlja serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Haberler

U novoj sezoni TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre videćemo da je lik Turkan razapet između likova Somera i Kartala, a takođe odražava i svoja osećanja majčinstva.

Dok ekipa popularne turske serije Uc Kiz Kardes nastavlja snimanje u Ajvaliku, fanovi serije željno iščekuju nove epizode.

Jedna od glavnih glumica serije, Ozgu Kaya je dala sledeće informacije o novoj sezoni ovog popularnog projekta:

U novoj sezoni će se istaći naša osećanja ljubavi, porodice, požrtvovanja i bratstva; Naša publika će gledati priču punu kontradiktornosti i empatije. Iskreno, iako smo u ovoj priči, takođe smo radoznali šta će se odraziti na ekranu. Naše promocije su me veoma impresionirale. Čestitam celom našem timu, i ispred i iza kamere.”.

Obračun tri sestre

Treća sezona će biti svedok velikog obračuna tri sestre i doneće razna iznenađenja.

Situacija u koju će zapasti lik Turkan, koja doživljava fluktuacije između ljubavi i naklonosti, učiniće mnoge gledaoce veoma emotivnim.

Šta će se sve dešavati saznaćemo već od večeras. Prva epizoda nove sezone serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre je na turskom Kanalu D večeras od 20 časova.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Melisa Berberoglu o trećoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed