Poruka autora "Kirmizi Oda"

Autorka knjige Gulseren Budayicioglu,po kojoj je rađena serija Kirmizi Oda, dala je izjavu nakon prve epizode. Serija Kirmizi Oda, koja je upravo počela da se emituje na ekranima TV 8, zauzela je visoko mesto u gledanosti u prvoj epizodi i obradovala je sve svoje zaposlene i saradnike. Najveće oduševljenje doživela je pak, Gulseren Budaiıcıoglu, koja ...

Poruka autora "Kirmizi Oda"

Autorka knjige Gulseren Budayicioglu,po kojoj je rađena serija Kirmizi Oda, dala je izjavu nakon prve epizode.

Serija Kirmizi Oda, koja je upravo počela da se emituje na ekranima TV 8, zauzela je visoko mesto u gledanosti u prvoj epizodi i obradovala je sve svoje zaposlene i saradnike. Najveće oduševljenje doživela je pak, Gulseren Budaiıcıoglu, koja je napisala knjigu o ovoj seriji. Gulseren Budayıcıoglu, autorka knjige o “Kirmizi Oda”, koja je adaptirana iz originalne knjiga “Medalyonun Ici”, koja se bavi pričama iz stvarnog života,iznela je svoja razmišljanja.

Sa svog naloga na društvenim mrežama rekla je: „Kada sam jutros videla ocene, duboko sam uzdahnula. Nisam mogla da spavam sinoć iz radoznalosti. Kirmizi Oda je sinoć osvojila prvo mesto. Ceo tim je veoma srećan. Sve vaše poruke su bile prelepe. Nisam se mogla zasititi čitanja. Kada osoba uloži mnogo truda u nešto, postaje veoma vezana za to. Pretpostavljam da se to dogodilo i meni “.

By TV Exposed

NOVO - Sabahat Akkiraz očarala pesmom Suriye’den Çıktım u seriji Cukur(VIDEO)