Vahide Percin sa kolegama proslavila uspeh serije Aldatmak | Obmana

Sada je uobičajeno da TV serije sa Vahide Percin traju dugo i duboko utiču na publiku.

Vahide Percin sa kolegama proslavila uspeh serije Aldatmak | Obmana

Foto Credits: Karar

Prolazimo kroz period u turskoj industriji TV serija u kojem nije lako naterati publiku da zavoli priču.

Turske TV serije, koje dopiru do veoma velikog broja gledalaca u inostranstvu, i dalje privlače pažnju stranih ljubitelja TV serija, posebno dramskim i romantičnim komedijskim produkcijama.

Jedan od ovih projekata je bio serija Aldatmak. Serija Aldatmak | Obmana, koja se emituje na ATV-u četvrtkom uveče, nastavlja sa jakom gledanošću u svojoj drugoj sezoni, nakon veoma uspešnog procesa prošle sezone.

Pedeseta epizoda

Vahide Percin, koja igra lik Guzide u TV seriji Aldatmak, ponosna je što ima još jedan dugotrajni projekat i svojim nastupom očarava publiku.

Tim je bio veoma srećan na snimanju TV serije Obmana. Proslava pedesete epizode ​​održana je na setu serije. Tim serije i glumci, koji su uspešno završili pedeset epizoda, proslavili su uspeh sečenjem torte.

Aldatmak, koji prikazuje borbu Guzide, koju igra Vahide Percin, da zaštiti svoju porodicu boreći se protiv izdaja i intriga oko sebe, nastavlja da se sastaje sa svojom publikom četvrtkom uveče.

Vahide Percin je prethodno odlično igrala u seriji Bir Zamanlar Cukurova, koja se emitovala na ATV-u i koja je ostala upamćena po uspehu 4 sezone. Percin, koja je učestvovala i u TV serijama kao što su Bir Istanbul Masali, Hirsiz Polis, Annem, Adini Feriha Koydum, Muhtesem Yuzyil, Anne, ostala je upamćena po značajnim ulogama.

View this post on Instagram

A post shared by Aldatmak (@aldatmakdizi)

NOVO - Deniz Cakir o povratku u TV serije

By: TV Exposed