Latino serija Los pacientes del doctor Garcia | Pacijenti dr Garsije – radnja i glumci

Los pacientes del doctor Garcia | Pacijenti dr Garsije je dramska serija španske televizije iz 2023. koja je adaptirana na istoimeni roman Almudene Grandes iz 2017. godine.

Latino serija Los pacientes del doctor Garcia | Pacijenti dr Garsije – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

Radnja serije Los pacientes del doctor Garcia | Pacijenti dr Garsije prati nezgode dr Guillerma Garcie, koji ostaje da živi u Madridu nakon što su frankisti zauzeli zemlju. Zbog svojih komunističkih ideja i da bi spasio svoj život, primoran je da se sakrije i usvoji lažni identitet Rafaela Cueste Sanceza, koji mu je dao njegov prijatelj Manuel Arroyo, špijun republikanske strane.

Godinama kasnije, Garcia se ponovo ujedinjuje sa Arroyoom, kada se ovaj vraća iz egzila da bi izvršio tajnu misiju u gradu usvajajući identitet Adriana Gallarda, bivšeg člana Plave divizije koji se smatra ratnim zločincem zbog saradnje sa nacistima.

Arroyo, u ulozi bivšeg člana Plave divizije, emigrira u Argentinu i infiltrira se u mrežu saradnje između Juana Dominga Perona i Franka u korist nacista koji se osećaju bezbedno u Južnoj Americi uz obećanje da će Sjedinjene Države, preko CIA, oni će u nekom trenutku intervenisati protiv oba diktatora.

Uloge

Uloge u seriji Los pacientes del doctor Garcia | Pacijenti dr Garsije tumače Javier Rey kao Dr. Guillermo Garcia Medina, alias Rafael Cuesta Sanchez, Tamar Novas kao Manuel Arroyo Benitez, alias Felipe Ballesteros, Peter Louzan, Adrián Gallardo, Verónica Echegui kao Amparo Priego Martinez, Raul Jimenez kao Pepe Moya, Carmen Molinar kao Ingrid Wiss, Inaki Miramon kao Basilio Rodriguez, Javier Abad kao Arrieta, Pepa Pedroche kao Experta Fernandez,Toni Sevilla kao Gabino de la Fuente.

Tu su još Nancho Novo kao Fortunato Quintanilla, Eva Llorach kao Clara Stauffer, Jon Olivares kao Adrian Gallardo Ortega alias, Alfonso Navarro, Stephanie Cayo kao Meg Williams, Claudia Traisac kao Rita Velazquez, Daniel Albaladejo kao Antonio Ochoa, Itziar Atienza kao Geni Leon, Mario de la Rosa kao Alfonso Navarro i drugi.

NOVO - Birce Akalay u novoj TV seriji Bir Derdim Var / Imam problem

By: TV Exposed