Engin Altan Duzyatan – Nadam se uspehu kao sa serijom Ertugrul!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan dao je novi intervju, ovaj put za indijske medije. Glumac je intervju dao novinarima indijske edicije The Print magazina.

Engin Altan Duzyatan – Nadam se uspehu kao sa serijom Ertugrul!

Foto Credits: Haberler

Engin Altan Duzyatan je u njemu pričao o svojoj karijeri, planovima ali i ličnim afinitetima. Ovaj sjajni glumac je za sebe rekao da je veoma srećan zbog toga što ima veliki broj fanova u Indiji. Sebe smatra fanom Bollywood-a.

Glumac je govorio i o njegovom novom projektu, TV seriji Barbaroslar / Braća Barbarosa. On je rekao da će u ovoj seriji tumačiti glavni lik po imenu Oruc Reis. Ovaj put fanovi neće imati prilike da ga vide na konju, već na brodu. Snimanje se odvija u najboljem mogućem redu i uživa u svom novom poslu, rekao je Engin. Kada je reč o novoj seriji, glumac se nada da će serija biti popularna kao što je bila serija Dirilis: Ertugrul. Nada se da će se fanovima Oruc Reis dopasti kao što im se svideo Ertugrul.

S obzirom na priču u seriji, glumački kadar ali i kompletan rad na ovom projektu, nema sumnje da nas očekuje jedna zaista spektakularna istorijska serija.

NOVO - Ozge Ozpirincci otkrila koje ime će dati svom detetu

 By: Milt-TV Exposed