Yasemin Allen kao pukovnica Tomris - pun pogodak!

Talenti Yasemin Allen takođe su značajno napredovali njenim učešćem u akcionim projektima jedan za drugim.

Yasemin Allen kao pukovnica Tomris - pun pogodak!

Foto Credits: Haberler

Glumica je imala priliku da se još malo razvije u novoj vojnoj TV seriji Dokuz Oguz, koja se subotom uveče emituje na ekranu Fox TV-a. Yasemin Allen, koja je učestvovala u akcionim trenucima u TV seriji Strike Back, koja je ranije privlačila pažnju u inostranstvu, dobila je borbenu obuku za ovu seriju od tima koji je radio na projektu Game of Thrones.

Yasemin Allen, koja se mnogo poboljšala u bliskoj borbi i korišćenju oružja, postala je tražena ženska glumica, posebno za teške uloge. O glumici, koja na ekranu crta veoma snažnu sliku sa likom pukovnice Tomris prikazane u seriji o vojnicima pod nazivom Dokuz Oguz, govore i video snimci na društvenim mrežama. Allen, za koju je primećeno da dobro koristi različito oružje u streljani, takođe radi sa stručnjacima za borbu na obuci za scene bliskih borbi u ovoj seriji.

Pohvale za lik pukovnice Tomris

Intenzivno radeći na koreografiji borbenih scena u seriji Dokuz Oguz koja privlači sve više pažnje, glumica je otkrila da se osim što dobro koristi fizičku građu, intenzivnim treninzima priprema i za teške scene. Njeni fanovi takođe dele pohvale na društvenim mrežama uz komentare da su veoma impresionirani glumičinim stanjem.

Kako se vama dopao njen lik u novoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nur Surer i Canan Erguder će imati važne uloge u seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed