Nova turska TV serija Adi Sevgi počinje sledeće nedelje

U narednom periodu očekuje nas premijera još jedne nove turske serije koja će biti emitovana na kanalu ATV TV. Naziv serije je Adi Sevgi ili u prevodu Naša ljubav.

Nova turska TV serija Adi Sevgi počinje sledeće nedelje

Foto Credits: ATV TV

Poznati su i neki detalji vezani za ovaj projekat. Scenaristi serije Adi Sevga / Naša ljubav su Filiz Alpgezmen i Murat Can Tura. Reditelj na ovom projektu je Sadulah Celen. Za produkciju je zadužena kompanija Koliba Film.

U glavnim ulogama u ovom projektu naći će se Gizem Gunes, poznata kao Feride iz serije Kuzey Yildizi i Yunus Emre Yildirimer, jedan od uspešnijih glumaca mlađe generacije.

Radnja turske serije Adi Sevgi / Naša ljubav će pratiti priču o učiteljici, odnosno njenoj velikoj borbi za svoje učenike. Ona je puna ljubavi za njih, baš kao što i govori sam naziv ove serije. Biće ispričana borba mlade učetiljice koja je raspoređena u grad i promena koja je izazvana tom selidbom. Radnja će se baviti raznim društvenim problemima u kako se navodi impresivnoj priči. Da li će tako i biti, saznaćemo već za osam dana.

View this post on Instagram

A post shared by Adı Sevgi (@adisevgidizi)

Premijera ove nove turske serije biće u nedelju 13. marta 2022. godine. Početak je zakazan za 20 časova na kanalu ATV TV. Na taj način postaće konkurent zaista uspešnim TV serijama Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda. Ostaje da vidimo da li će serija Adi Sevgi / Naša ljubav uspeti da se izbori za dobar rejting.

Poznat je i slogan serije koji glasi: “Nikada nećeš hodati sam”.

NOVO - Najpopularniji likovi iz turskih TV serija u februaru 2022. godine

By: Milt-TV Exposed