Očekuju nas velike promene u seriji Gonul Dagi!

Sudeći po vestima u štampi, scenaristi serije Gonul Dagi uvideli su nevolje u trećoj sezoni i odlučili su da uzme u obzir intenzivne kritike vernih gledalaca serije.

Očekuju nas velike promene u seriji Gonul Dagi!

Foto Credits: IMDB

Budite spremni na veoma drastične promene u priči serije Gonul Dagi!

Vremenskim skokom, neki likovi prirodno napuštaju priču, a gledaćemo i nastavak priče sa sasvim druge tačke sa novim likovima.

Serija Gonul Dagi je bila toliko uspešna u prve dve sezone da je glavni element koji je nosio projekat u trećoj sezoni bio odraz ovog uspeha. Publika, koja je podržavala seriju u prve dve sezone, progutala je nepovezanost i nedostatak emocija u priči u trećoj sezoni.

Iako je bilo kritika na društvenim mrežama, mnogi gledaoci nisu odustajali od gledanja serije, ali nisu zanemarili ni kritike. Najvažnija kritika odnosila se na poziciju lika Tanera, kojeg igra Berk Atan, u priči.

Vremenski skok od 8 godina?!

Mnogi gledaoci nisu mogli da prihvate ovu situaciju nakon što je lik Dilek, koju je igrala Gulsim Ali Ilhan, otišla iz projekta u finalu druge sezone.

Scenaristi serije Gonul Dagi nisu pomogli publici da prihvati ovo razdvajanje. Kada je lik Tanera počeo da ostaje sam, kritike publike su se pojačale.

Scenaristi, koji su od početka leta intenzivno radili na četvrtoj sezoni serije Gonul Dagi, koja bi trebalo da počne u septembru, pripremili su potpuno novu priču. Dok se u štampi reflektuje da će doći do 8-godišnjeg vremenskog skoka, to će doneti korenite promene u priči.

NOVO - Kraj za seriju Kismet / Sudbina

By: TV Exposed