Dogukan Gungor dao iskreno priznanje o ljubavi

Dogukan Gungor, koji igra lik Fatiha u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, postao je jedno od imena o kojima se najviše priča u poslednjem periodu, zajedno sa svojom partnerkom iz serije Silom Turkoglu.

Dogukan Gungor dao iskreno priznanje o ljubavi

Foto Credits: Haberturk

Glumac, koji je privukao veliku pažnju ulogom u seriji Zumruduanka, napravio je veoma efektne korake ka popularnosti projektom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Dogukan Gungor ima široku publiku koja je takođe radoznala o njegovom ličnom životu. Jedno od pitanja na koje je glumac odgovarao na upite svojih obožavalaca sa partnerkom bilo je o ljubavi.

Upitani su „Mislite li da postoji logika u ljubavi?“ Odgovarajući na pitanje, Dogukan Gungor je takođe dao nekoliko priznanja o sebi. Gungor je rekao:

„Mislim da u ljubavi nema logike. Sada razmišljam, koje sam sve nelogične stvari uradio. Čak i sada, kad bolje razmislim...”, ispričao je i skrenuo pažnju na sebe. Čak mu je i mimika lica bila zanimljiva dok je pričao o nelogičnostima koje je činio u svom ljubavnom životu u prošlosti.

Činio iracionalne postupke

Dogukan Gungor je dao sledeće priznanje: „Kada se osvrnem na svoju prošlost, svoj život, činio sam samo iracionalne postupke. Neću da tvrdim da je „ljubav ovakva, onakva“, ne vidim to u sebi. U nekim slučajevima logika ulazi, u drugim slučajevima ne. Ali nekada apsolutno ne mogu da jedem, ne razmišljam ni o jelu i piću.”.

Sila Turkoglu je rekla da je od trenutka kada bi u srednjoškolskim godinama učinila sve za ljubav, doživela situaciju u kojoj je logika došla do izražaja dok je upoznavala život. Glumica je rekla:

„Kada drugačije gledate na život, malo logike dolazi u obzir. Zaljubljena sam, ali volim i sebe. Nakon određenog trenutka, i ja sam svoju logiku sprovela u delo.“.

NOVO - Eda Ece i Yildiz - bliži se vreme za rastanak!

By: TV Exposed