Eda Ece i Yildiz - bliži se vreme za rastanak!

Najveći dobitak zbog serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka imala je Eda Ece. Glumica, koja je zauzela mesto u srcima publike likom Yildiz koju tumači u ovom projektu, postigla je veliku popularnost.

Eda Ece i Yildiz - bliži se vreme za rastanak!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Eda Ece, koja se ne libi da u svojim intervjuima iskaže kakvu sjajnu priliku joj pruža ovaj projekat, počeće da ocenjuje ponude koje joj stižu za različite likove i projekte nakon poslednje epizode serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka ​​koja će biti emitovana u ponedeljak, 29. maja.

Postoji realnsot Ede Ece koja se veoma dobro uklapa sa likom Yildiz i zapravo razvija ovaj lik sa sopstvenim nijansama nakon određene tačke. Biti glavna uloga u veoma uspešnoj seriji već 6 sezona nije lako, a Edu Ece, koja je to prebrodila, pratiće milioni obožavalaca u njenoj glumačkoj avanturi i budućim projektima.

Međutim, ovoj novoj eri će nedostajati prednosti lika kao što je Yildiz, koja je bila uspešna kao i sam projekat Yasak Elma i koja je osvojila divljenje publike. Jer kada su u pitanju novi likovi, nove serije ili filmovi, za Edu Ece počinje period u kome mora da pokaže svoje glumačko umeće i da pokaže različite aspekte.

Više trenutaka kao Yildiz nego kao Eda

Veoma značajne su bile i reči Ede Ece, koja je prethodnog dana podelila video sa svog Instagram naloga i pokazala neke detalje iz okruženja na snimanju. Glumica je rekla: „Ja sam sada u ulozi Yildiz, a ne u mojoj. Živela sam tvoje trenutke više nego svoje, Yildiz.”.

Fanovi se slažu i ističu koliko su ove reči istinite. Pošto mnogi gledaoci identifikuju Edu Ece sa likom Yildiz, misle da je ona ta osoba.

Međutim, neophodno je da se Eda Ece u novom periodu oslobodi lika Yildiz. Novi predlozi producenata možda liče na Yildiz, odnosno imaju slične aspekte kao taj lik, ali bi bilo logičnije da se Eda izdvoji od ovog lika i što više igra različite uloge kako bi otkrila različite aspekte svog glumačkog puta.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Ozlem Turay o odlasku iz serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi

By: TV Exposed