Yasemin Allen ima jasnu i oštru poruku za "heroje iza tastatura"!

Serija Dokuz Oguz / Devet Oguza, koja je počela da se emituje na ekranu FoX TV-a subotom uveče, nije se pojavljivala na ekranu sa svojim novim epizodama nakon zemljotresa.

Yasemin Allen ima jasnu i oštru poruku za "heroje iza tastatura"!

Foto Credits: IMDB

Sa početkom normalnog procesa emitovanja Fox TV-a, takođe je bilo zanimljivo kada će se treća epizoda serije sastati sa publikom. U seriji su važna imena kao što su Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Isin i Daghan Kulegec u glavnim ulogama.

Yasemin Allen, poznata po uspehu u akcionim projektima, u priči tumači lik pukovnice Tomris. Međutim, nakon zemljotresa, srce poznate glumice “gori”. Umorna od kritika na društvenim mrežama o načinu na koji drugi žive svoje živote, glumica se jasno pobunila.

Glumica, koja izgleda nema strpljenja za one koji gledaju živote drugih i kritikuju ih na društvenim mrežama, poziva sve u rijaliti. Allen, koja je učestvovala u aktivnostima pomoći za podršku žrtvama zemljotresa, potrudila se da sa svojih naloga na društvenim mrežama napravi uputstva i na taj način dala sve od sebe da se čuje glas ljudi u region.

Jasna poruka

Yasemin Allen je objasnila situaciju u kojoj se nalazi rekavši:

Svi su već raštrkani od ove tragedije u kojoj se nalazi zemlja i njeni građani.”. Glumicu, koja one koji izgovaraju velike reči na društvenim mrežama opisuje kao "heroje iza tastatura" i podseća ih da neprestano dele prelaskom na turbo režim, uznemiruje i to što svi odjednom postaju pravi stručnjaci za psihologiju. Sledeće reči poznate glumice, privukle su dosta pažnje:

„Drugi je problem što se račun koji se ne može tražiti od odgovornih i ogorčenost u društvu vraćaju kao želja da se linčuju poznati ljudi... Boli. Ostavite jedni druge na miru.”.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Basim Belada / U nevolji

By: TV Exposed