Uskoro počinje nova turska serija Basim Belada / U nevolji

Činjenica da će se poznati glumac Keremcem vratiti na ekran 2023. godine sa projektom nove TV serije pod nazivom Basim Belada veoma je obradovala njegove fanove.

Uskoro počinje nova turska serija Basim Belada / U nevolji

Foto Credits: Internet Haber

Keremcem, koji nije prihvatao projekte TV serija neko vreme nakon ATV serije pod nazivom Kimse Bilmez / Niko ne zna 2019. godine i fokusirao se na svoju muzičku karijeru, kasnije je iznenada prošle godine uključen u seriju Gul Masali / Priča o ruži.

Njegovi fanovi su bili veoma zadovoljni ovim razvojem događaja i bili su veoma radoznali u vezi sa glumačkih projekata u 2023. godini. Keremcem je započeo novu godinu sklapanjem ugovora sa TV serijom pod nazivom Basim Belada / U nevolji.

Uskoro na ATV-u

Nastavlja se snimanje ove nove turske TV serije pod nazivom Basim Belada, za koju se narednih dana očekuje susret sa publikom na ATV-u. Dvoje glumaca u glumačkoj postavi veliku pažnju. Jedna od njih je glumica Merih Ozturk, koja je stekla veliko priznanje likom Jovanke koju je igrala u seriji Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. Mlada glumica, koja je dobila ponude nakon predloga producenata pre finalizacije projekta Balkan Ninnisi, odlučila se za seriju Basim Belada.

Merih Ozturk, koja je tako postala partnerka sa Keremcemom, ovim ugovorom je napravila još jedan veoma važan korak u karijeri. Veliku pažnju privlače i prve zajedničke poze Merih Ozturk i Keremcema, koje se ogledaju na društvenim mrežama, a obožavaoci serije sa nestrpljenjem iščekuju početak projekta njihove zajedničke TV serije.

Datum početka ove turske serije će biti poznat u narednim danima.

NOVO - Lilya Irem Salman je mlada nada turske glume

By: TV Exposed