Nilsu Berfin Aktas ne voli šminku

Među ponudama za novu sezonu, turska glumica Nilsu Berfin Aktas izabrala je TV seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna i nastavlja intenzivno da radi.

Nilsu Berfin Aktas ne voli šminku

Foto Credits: DiziCentral

Nilsu Berfin Aktas, koja je među imenima u kategoriji Pantene Shining Stars na dodeli nagrada Zlatni leptir, koja će biti održana 48. put, proživljava dobar period u karijeri. Odgovarajući na pitanja u novom intervjuu, glumica je rekla da nastavljaju intenzivno da snimaju seriju.

Glumica, koja u slobodne dane voli da izađe i prošeta, ostatak vremena provodi na setu. Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se emituje četvrtkom uveče, izazvala je veliku pažnju i nastavlja da dobija veoma dobru gledanost uprkos malom broju gledalaca TV serija u Turskoj tokom letnjeg perioda.

Nilsu Berfin Aktas je rekla: „Snimamo TV serije, vredno radimo. Jednog dana, kada budemo imali prostora, rekla sam ćemo samo da dišemo i ništa drugo ne radimo.”.

Izrazivši da ne voli šminku, glumica je rekla da se zalaže za prirodnost. Nilsu, koja je izjavila da se osećala loše kada je nanesena šminka za snimanje serije, dodala je:

Uopšte ne volim šminku. Kada se to završi na setu, osećam se kao da imam blato na licu. Iako šminka nije moja omiljena stvar, moram to da radim. Na odmoru se ne šminkam da mi lice može da diše.“, izjavila je glumica. Mlada glumica je takođe izrazila sreću što je uvrštena među u kategoriji Pantene Shining Stars Zlatnog leptira: „Veoma sam ponosna, veoma sam srećna, podiže mi energiju.”

Nilsu Berfin Aktas, koja je izjavila da je u njenoj novoj seriji sve prošlo veoma dobro, dodala je da su sa kolegama napravili dobar ambijent i da ih je sve zavolela.

NOVO - Aslihan Guner i Onur Tuna u nastavku filma Tek / Samo

By: TV Exposed