Aslihan Guner i Onur Tuna u nastavku filma Tek / Samo

Nestrpljivo se iščekuje turski film Hic / Ništa koji je počeo da se snima pre nekoliko nedelja. Onur Tuna i Aslihan Guner su u glavnim ulogama u filmu, za koji se navodi da je drugačiji projekat i nastavak filma Tek / Samo.

Aslihan Guner i Onur Tuna u nastavku filma Tek / Samo

Foto Credits: Internet Haber

Aslihan Guner, koja je u prvom filmu učestvovala samo sa svojim glasom i fotografijama, imaće značajnu ulogu u nastavku. Dok se dvoje uspešnih glumaca okupljaju u filmu Hic / Ništa interesovanje za projekat povećavaju i neke fotografije sa seta koje dele njih dvoje i stvaraju uzbuđenje na društvenim mrežama. Proteklih dana dvoje glumaca su se okupili pre snimanja i prvi put izašli pred svoje fanove na fotografiji podeljenoj uz napomenu 'Timski duh'. Sa glumcima je pozirao i reditelj filma Mustafa Kotan.

Onur Tuna, koji je otišao na odmor odmah nakon finala sezone Mahkum / Zatvorenika i stigao na set čim se vratio sa odmora za film Hic rekao je: „Rad na novom filmu Hic / Ništa počinje. Druga sezona serije Zatvorenik će početi nakon što se završi snimanje filma. Vršimo pripreme za sve.“.

Ističući da će film biti psihološka drama, Onur Tuna je asertivno govorio o filmu i naveo da će biti dobar posao. RJ Productions preuzima produkciju filma Hic, koji je nastavak filma Tek. Najnovije fotografije sa seta ovog projekta otkrile su slike dvoje glumaca u filmu. Dok je Aslihan Guner delila svoje poze tokom snimanja, ona je takođe delila sliku sa svojim partnerom Onur Tunom.

NOVO - Ismail Demirci o reakcijama koje dobija na ulici zbog svog lika u novoj seriji

By: TV Exposed