Lilya Irem Salman je mlada nada turske glume

Zahvaljujući uspehu projekata u kojima su učestvovali mladi glumci, situacija da budu više na dnevnom redu doživljena je dosta u TV seriji Kardeslerim / Moja braća.

Lilya Irem Salman je mlada nada turske glume

Foto Credits: Internet Haber

Posebno su veliku popularnost postigli Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun. Opet, zahvaljujući seriji Moja braća, mladi glumci kao što su Yigit Kocak, Melis Minkari, Cihan Simsek, Lizge Comert, Berk Ali Catal, Gozde Turker, Recep Usta stekli su dobro mesto u sektoru.

Serija Kardeslerim je bila kao škola posebno i za iskusna imena i za mlade ljude koji su novi u profesiji i potrebna im je podrška. Jedna od njih je i mladih glumica Lilya Irem Salman. Salman, koja je privukla pažnju likom Talye u serijskom projektu Kardeslerim, napravila je svoj prvi veliki transfer iako je još bila veoma mlada.

Pridružila se seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice

Lilya Irem Salman, koja se pridružila timu serije Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja je počela da se emituje na ATV-u nakon što je privukla pažnju u TV seriji Kardeslerim, rođena je 1999. godine i ima samo 23 godine.

Mlada glumica prikazana je među imenima koja daju nadu za budućnost. Prve epizode ​​serije Ates Kuslari, sa značajnim imenima kao što su Hande Soral, Gorkem Sevindik, Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan, bile su veoma cenjene.

Serija je dobila veoma dobru gledanost i imala je odličan debi u petak uveče. U ovom uspešnom projektu, Lilya Irem Salman igra jednu od sporednih uloga sa likom Hume.

Za mladu glumicu, čije partnerstvo sa Erdemom Sanlijem je takođe dobilo pohvale, pronalaženje uloge u Ates Kuslari posle TV serije Kardeslerim smatra se važnim razvojem karijere.

NOVO - Binnur Kaya i Ecem Erkek u humanoj misiji

By: TV Exposed