Sjajna energija na setu turske serije Baba / Otac

Serija Show TV-a, koju producira kompanija Ay Yapim, Baba / Otac pružila je mnogim mladim glumcima priliku da se sretnu sa poznatim i iskusnim glumcem Halukom Bilginerom na istom setu. Od njega bez dileme mogu zaista mnogo da nauče.

Sjajna energija na setu turske serije Baba / Otac

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @tolgasaritas

Serija Baba / Otac, čija priča pripada Gokhanu Horzumu i Ekinu Atalaru, rađena po scenariju Ekina Atalara i u režiji Cagrija Bayraka, sastaje se sa publikom svakog utorka uveče.

U seriji Baba, Haluka Bilginera u glavnoj ulozi prati veoma cenjen i poštovan glumac mlade generacije Tolga Saritas. Saritasov najnoviji post na društvenim mrežama, odnosno njegovom Instagram nalogu očarao je i publiku serije i fanove Haluka Bilginera.

Deleći svoje fotografije sa iskusnim i popularnim kolegom, Tolga Saritas je na svom postu napisao „Canim Haluk brat“. Glumčev post je za kratko vreme bio preplavljen lajkovima i komentarima.

Najveći broj komentara napisali su obožavaoci dvojice glumaca, kojima su se fotografije veoma dopale. Neki od komentara su: 'Baš ste lepi', 'Najlepši otac i sin', Uvek se osmehni', Smeješ se uz glumca sa kojim si želeo da glumiš.'.

Fotografiju Haluka i Tolge možete pogledati ispod naslova.

Kakvi su vaši utisci o seriji Baba / Otac? Pišite nam u komentarima

NOVO - Mert Yazicioglu u novoj seriji Ru

By: Milt-TV Exposed