Erkan Petekkaya je sjajan u seriji O Kiz / Ta devojka!

TV serija Kanala D, O Kiz / Ta devojka počela je da se emituje u sredu uveče i privukla je pažnju dobrim gledanošću. Iako Erkan Petekkaya ima 45 godina, uspešan prikaz lika koji ima um petogodišnjeg dečaka, takođe je postao vruća tema na društvenim mrežama.

Erkan Petekkaya je sjajan u seriji O Kiz / Ta devojka!

Foto Credits: DiziCentral

Sve su oči bile uprte u lik Kadira u TV seriji O Kiz, u kojoj glume Sezin Akbasogullari, Cengiz Orhonlu i Dilin Doger. Erkan Petekkaya je od prve epizode ​​svima dokazao da može da se nosi sa tom ulogom. Glumac je takođe pokazao da ima koristi od druženja sa ljudima sa sličnim nedostacima i dobijanja podrške od stručnjaka. Mnogi ljubitelji TV serija mislili su isto dok su gledali lik Kadira na ekranu.

Mnogi fanovi serije su se pridružili komentarima na društvenim mrežama poput „Gluma Erkana Petekkaye je odlična, prevazilaženje takve uloge nije za svaku osobu.“. Zaista, i snažna dramska priča serije i emocionalni odraz lika Kadira, koji do sada nismo videli na ekranima, zadržali su publiku na ekranu Kanala D. Dobra gledanost serije O Kiz / Ta devojka pokazuje i da postoji mogućnost jačeg rejtinga u narednim epizodama.

Gledaoci, koji su ocenili da je reč o životnoj seriji, podelili su komentare da je Dilin Doger, koja tumači lik Zeynep, veoma uspešno odigrala ulogu. Iako ranije nije imala mnogo iskustva, od prve epizode ​​se shvatilo da je ona dobar izbor za ovaj projekat.

Serija O Kiz, koja na ekranima prikazuje i ljude kojima je potrebna posebna nega, takođe se čini veoma važnim projektom jer dotiče živote stotina hiljada porodica koje imaju slične probleme.

NOVO - Cihangir Ceyhan postaje sve važniji u seriji Camdaki Kiz

By: TV Exposed