Poznat glumački kadar turske serije Balkan Ninnisi

Intenzivno se nastavljaju pripreme za Balkan Ninnisi, jednu od ambicioznih serija letnje sezone TRT 1, čiji je scenario napisao Ugur Uzunok. Objavljen je prvi trejler za seriju u kojoj će se okupiti mladi glumci Emre Bey i Merih Ozturk.

Poznat glumački kadar turske serije Balkan Ninnisi

Foto Credits: DiziCentral

Priča serije, koja se dešava u gradu Skoplju, podeljenom rekom Vardar i spojenom Kamenim mostom, ispričaće dirljivu ljubavnu priču dvoje mladih, Turčina i Makedonke. Ljubav nema jezik, religiju ili rasu, ali kada porodice intervenišu, ponekad je potrebno “probiti planine” da bi se spojile.

U promotivnom spotu Balkan Ninnisija, prva scena počinje na Kamenom mostu. Radost u susretu dvoje mladih koji se gledaju s ljubavlju je kratkog veka i stvari se komplikuju kada porodice dođu na most iza njih.

Čim je objavljen trejler serije, podsetio je na koncept serije Yabanci Damat. Erdal Ozyagcilar, Nehir Erdogan, Ozgur Cevik i Sumru Yavrucak glume u seriji, emitovanoj između 2004. i 2007. godine, sa obe obale Egejskog mora; Ispričana je ljubavna priča dvoje mladih iz Turske i Grčke.

U bogatoj glumačkoj ekipi nove turske serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koju čine turski i makedonski glumci, nalaze se i imena kao što su Gozde Cigaci, Suleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gurkan, Sarp Bozkurt, Mustafa Yasar, Bedija Begovska, Eliesa Kaso.

NOVO - Baris Arduc i Gupse Ozay čekaju prinovu!

By: TV Exposed