Fanovi serije Yali Capkini su sada nezadovoljni zbog postupaka Seyran!

Ima nekih serija koje se pojave i odjednom  svi postanu fascinirani, a Yali Capkini je takav projekat.

Fanovi serije Yali Capkini su sada nezadovoljni zbog postupaka Seyran!

Foto Credits: IMDB

Kada su oni koji su primetili seriju u prvoj epizodi, počeli redovno da prate od druge epizode uz veliki broj novih gledalca, Yali Capkini je napravio takvu eksploziju da su svi pričali o uspehu ove serije u prvom periodu sezone.

Međutim, u petak uveče su došle različite produkcije kao što su Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i Ates Kuslari / Vatrene ptice, a nakon nekog vremena došlo je do stabilizacije gledanosti.

Serija Kizilcik Serbeti napravila je “napad” Nurseminom pričom i osvojila prvo mesto u grupama AB i ABC1. Kada je serijal Yali Capkini pao u nemilost, odluka Vrhovnog saveta radija i televizije da obustavi emitovanje pet epizoda serije Kizilcik Serbeti promenila je sve od vrha do dna. U odsustvu serije Šerbet od brusnice, Yali Capkini je ponovo počeo da dobija veoma dobre ocene sa dvocifrenim ocenama.

Ozbiljne kritike na društvenim mrežama

Interesovanje publike je poraslo, vesti i komentari o seriji su ponovo eksplodirali. Ipak, scenaristi i produkcijski tim ne bi trebalo previše da se oslanjaju na ovu situaciju. Zato što na društvenim mrežama ima veoma ozbiljnih kritika na priču o seriji, a naučena je realnost da oglušivanje scenarista na prigovore na važne produkcije može naneti veliku štetu.

Neophodno je da scenaristi obrate pažnju na to da gledaoci svoju nelagodu na društvenim mrežama otkrivaju oštrim komentarima kroz lik Seyran u TV seriji Yali Capkini. Činjenica da Seyran, koju igra Afra Saracoglu, ne može da vidi šta Ferit čini da spase njihov brak, i da scenaristi pokazuju pravac za razdvajanje Ferita i Seyran kako bi se nastavila priča, ljuti publiku.

Brojni fanovi kažu; „Ferit, koji čini sve da se njegov brak ne završi i Seyran, koja ne progovara i ne ulaže nijedan napor. Dragi moji scenaristi, brak se ne završava ovako, završava se serija.”.

NOVO - Počinje nova era u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed