Dobra vest za Južni vetar 2 - ubrzanje. Car ustaje iz mrtvih! (VIDEO)

Fanovi serije Južni vetar ostali su u šoku nakon zavšetka poslednje epizode u kojoj je jedan od glavnih likova – Car, kojeg glumi Miki Manojlović doživeo infarkt. Ovakav splet događaja iznenadio je mnoge, obzirom da je Miki glumio narko bosa koji je držao ceo posao. Međutim tako nešto smo mogli naslutiti još u 13. epizodi ...

Dobra vest za Južni vetar 2 - ubrzanje. Car ustaje iz mrtvih! (VIDEO)

Fanovi serije Južni vetar ostali su u šoku nakon zavšetka poslednje epizode u kojoj je jedan od glavnih likova - Car, kojeg glumi Miki Manojlović doživeo infarkt.

Ovakav splet događaja iznenadio je mnoge, obzirom da je Miki glumio narko bosa koji je držao ceo posao.

Međutim tako nešto smo mogli naslutiti još u 13. epizodi kada je Car odlučio da ceo posao prebaci na Maraša, shvativši da je on jedini dovoljno spreman i dorastao glavnoj ulozi u svetu kriminala.

Dobro osmišljena priča donosi nam dobre vesti da će u nstavku filma, Car ustati iz mrtvih, a tumačiće ga naravno nač slavni Miki Manojlović.

Nezvanično saznajemo: " Povratak Cara biće najveće iznenađenje za sve, a posebno za fanove, jer niko nije očekivao da će preživeti srčani udar koji je imao u poslednjoj epizodi. Kada se ispostavi da je ipak živ, prva osoba koja će mu priteći u pomoć biće upravo Maraš, odnosno Biković, koji je nasledio njegovu celu Imperiju u trenutku kada je Car navodno preminuo. Maraš će na sve moguće načine pomoći Caru da se oporavi i čuvaće ovu tajnu od svih ostalih aktera filma, kako mu neko ne bi naudio. U trenutku kada se nekadašnjem bosu stabilizuje zdravlje, njih dvojica će zajedničkim snagama početi da haraju gradom."

U nastavku možete odgledati intervju Mikija Manojlovića...

https://youtu.be/nZWy-qQahls

By: TV Exposed