Buse Varol se vraća na TV ekrane?!

Turska glumica Buse Varol već nekoliko godina nije imala ulogu u nekoj od novih TV serija. Prema najnovijim informacijama, to će se uskoro promeniti.

Buse Varol se vraća na TV ekrane?!

Foto Credits: Internet Haber

Kako pišu mediji u Turskoj, Buse Varol će se uskoro pojaviti u novoj televizijskoj seriji. U pitanju je projekat pod nazivom Selahaddin Ayyubi, istorijska serija. Serija se priprema u kooprodukciji kompanije Akli Film i pakistanske kompanije Ansari Shah Film. Ovaj projekat će biti emitovan na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

U narednom periodu biće poznato mnogo više informacija o ovoj novoj TV seriji.

Povratak nakon pet godina

Ukoliko se pojavi u novoj seriji Selahaddin Ayyubi, biće to povratak Buse Varol nakon pet godina na TV ekrane. Poslednja serija u kojoj se glumica pojavila bila je Payitaht Abdulhamid. U tom projektu je tumačila lik Mislimelek.

Pre toga je radila u serijama Dostlar Duragi, Ruya, Kis Gunesi, Sehrin Melekleri, Arka Sokaklar i drugim. Pored serija, pojavila se i u nekoliko popularnih filmova, Dag 2, Dracula A.D. 2015 i drugim.

Ostaje da vidimo da li je Buse odlučila da se vrati na TV ekrane u novoj seriji i na taj način obraduje veliki broj fanova koje ima.

View this post on Instagram

A post shared by Buse Varol (@buse.varol10)

NOVO - Can Yaman u novom skandalu?!

By: TV Exposed