Bane Obradović pobedio koronavirus

Bane Obradović, najuspešniji estradni menadžer u Srbiji, kum Željka Joksimovića, dobio je borbu sa koronavirusom. Obradović je bio hospitalizovan u KC Srbije zbog jake upale pluća. Konstatovana mu je zaraza koronavirusom, i bio je smešten na odeljenju pulmologije gde je proveo poslednje dve nedelje. Najuspešniji estradni menadžer je došao kući, gde ga je dočekala porodica. ...

Bane Obradović pobedio koronavirus

Bane Obradović, najuspešniji estradni menadžer u Srbiji, kum Željka Joksimovića, dobio je borbu sa koronavirusom.

Obradović je bio hospitalizovan u KC Srbije zbog jake upale pluća. Konstatovana mu je zaraza koronavirusom, i bio je smešten na odeljenju pulmologije gde je proveo poslednje dve nedelje.

Najuspešniji estradni menadžer je došao kući, gde ga je dočekala porodica. Svojim prijateljima je javio da se dobro oseća, ali i da mu je govor otežan jer je ostao bez glasa.

Obradovićev srednji sin je takođe bio pozitivan na koronavirus, ali se kod njega na sreću nisu razvijli ozbiljniji simptomi. Bio je u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu, a nakon toga je pušten na kućno lečenje.

Testiran je i najstariji sin koji je dobio negativan test. Ostali članovi porodice Obradović nisu imali nikakve simptome virusa.

By: TV Exposed