Ates Kuslari / Vatrene ptice - strateški zaokret Bozdag Filma

Novi projekat Bozdag filma, koji je producent serijala Kurulus Osman i Destan / Legenda na ATV ekranu, nije istorijska produkcija, već ima tešku priču pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja se dešava u današnjem svetu i ima decu ulice u svom centru.

Ates Kuslari / Vatrene ptice - strateški zaokret Bozdag Filma

Foto Credits: Dizilah

Čini se da je serija Ates Kuslari / Vatrene ptice važna inovacija u trenutku kada je producentska kuća, koja je došla u prvi plan sa istorijskim TV serijama, promenila svoju strategiju i okrenula se sasvim drugačijoj dramskoj priči.

Ates Kuslari, priča o deci ulice koja prkose sudbini, predstavlja sliku koja će ići do dna drame. Pored toga, akcionu i triler seriju Avci / Lovac sa Ugurom Gunesom i Gulsim Ali Ilhan u glavnim ulogama, koja će se emitovati na ekranu TRT1, takođe će snimati Bozdag Filma.

Producent, koji je napravio najveće investicije u poslednjih nekoliko godina i u serijama Ates Kuslari i Avci, daje važnu poruku o strateškoj promeni. Producent Mehmet Bozdag je privukao pažnju nekim produkcijama pre istorijske serije Dirilis Ertugrul, ali je ovaj projekat napravio veliki napredak.

Zatim su usledili Yunus Emre, Mehmetcik Kutul Amare, Kurulus Osman, Bozkir Arslani Celaleddin i na kraju serijal Destan. Ako obratimo pažnju, Mehmet Bozdag je uvek dolazio u prvi plan istorijskim produkcijama do 2022. godine u procesu koji je započeo sa serijom Dirilis: Ertugrul 2014. godine.

Sada se ta taktika i strategija menja u potpunosti.

NOVO - Poznat datum početka nove turske serije Cop Adam

By: TV Exposed