Nova glumica u seriji Iyilik / Dobrota

Serija Fox TV-a Iyilik / Dobrota, za koju je zadužena kompanija Medyapim, ove nedelje je publici donela treću epizodu. Hatice Sendil, Ismail Demirci i Sera Kutlubey dele glavne uloge u seriji, koja se emituje petkom, u režiji Murata Ozturka i scenariju Ozgea Korkmaza.

Nova glumica u seriji Iyilik / Dobrota

Foto Credits: Internet Haber

Iako se zove serija zove Iyilik / Dobrota, likovi za kojima skoro svi jure intrigu u seriji zadržavaju uzbuđenje od prvih epizoda serije, dok iz dana u dan povećavaju pažnju publike i gledanost.

Novi lik se pridružuje seriji koju je režirao Murat Ozturk. Cicek Acar je uvrštena u seriju sa ulogom snaje lika Damle, koju igra Sera Kutlubey, a nova epizoda je emitovana sinoć. Ova glumica pred publikom se pojavljuje kao ambiciozni ženski lik poput Damle.

Turska glumica Cicek Acar, koja je ostala upamćena po nastupu u TV seriji Cennet’in Goziaslari, nakon toga je oživela lik Perilice u digitalnoj seriji Sihirli Annem, koja je snimljena za digitalnu platformu Exxen.

Lepa glumica se ranije pojavljivala u različitim projektima kao što su Hamlet, Sevgili Gecmis, Cocukluk, Beyaz Balina, Hatasiz Kul Olmaz, Dehsetin Taniklar, 72. Kogus, Ayrilik, Dogal Kole.

Sada ćemo je gledati u novoj televizijskoj seriji koja je imala dobar start. Svi se nadaju da će ovaj projekat uspeti da opstane na Fox TV-u, pogotovo kada se u vidu ima činjenica da ljudi sa ovog kanala nemaju baš mnogo strpljenja za TV serije. Dokaz za to su projekti Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha i Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini.

NOVO - U nastavku serije Camdaki Kiz gledaćemo potpuno drugačiju Nalan!

By: TV Exposed