Selin Yeninci privukla pažnju izjavom o majčinstvu

Selin Yeninci je nakon samo nekoliko epizoda postala najupečatljivije ime u TV8 seriji Annenin Sirridir Cocuk. Glumica, koja daje život liku Meryem, iznenadila je sve.

Selin Yeninci privukla pažnju izjavom o majčinstvu

Foto Credits: Dizilah

Glumica, koja je napustila TV seriju Bir Zamanlar Cukurova, bila je veoma popularna sa likom Saniye koju je igrala u ovoj seriji. U Annenin Sirridir Cocuk, ona daje život liku koji pomalo iznenadjuje publiku.

Serija TV8, koja se emituje sredom uveče, nije dobila očekivanu pažnju. Irem Helvacıoglu, Engin Ozturk, Olgun Toker i Selin Yeninci preuzimaju glavne uloge u ovom projektu. Annenin Sirridir Cocuk, čija je gledanost bila niža od očekivane, zapravo je bila produkcija za koju se očekivalo da će svojom upečatljivom temom uhvatiti publiku.

Zasenjena drugim TV serijama koje se emituju sredom uveče, Annenin Sirridir Cocuk počela je da se pamti sa Selin Yeninci nakon prvih epizoda, barem na društvenim mrežama.

Selin, koja je dala život liku Meryem, koju je u seriji silovao njen zet, ostala trudna i izgubila bebu nakon porođaja, saznala je da ne može ponovo da bude majka.

Yeninci je dala izjavu koja je uzburkala javnost: „Da li ste ikada ispitivali majčinstvo dok ste glumili majku koja želi bebu?“ i podvukla da je dramom dovela u pitanje majčinstvo i ženstvenost...

„Znala sam da ću jednog dana sa majkom krenuti na putovanje o ženskoj energiji u porodici, ovo je bila mala prilika. Dovela sam u pitanje majčinstvo i ženstvenost. Moj sopstveni život, moj odnos sa majkom. Taj čudni pritisak svetosti koji se pripisuje majčinstvu, zbog čega do tada nisam ni sanjala da budem majka…”.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Duy Beni / Čuj me (VIDEO)

By: TV Exposed