U nastavku serije Camdaki Kiz gledaćemo potpuno drugačiju Nalan!

Jedno od najuspešnijih dela Kanala D, serija Camdaki Kiz, uspela je ponovo da poraste u rejtingu, iako je njena gledanost opala u poslednjih nekoliko nedelja. Kako se približavamo kraju sezone, pitamo se da li će Camdaki Kiz biti na ekranu sledeće zime.

U nastavku serije Camdaki Kiz gledaćemo potpuno drugačiju Nalan!

Foto Credits: IMDB

Serija Camdaki Kiz će nastaviti da se pojavljuje na ekranu sledeće sezone sa potpuno drugačijom Nalan. Priča u ovoj turskoj seriji zapravo se sastoji od dva dela. U prvom gledamo Nalan koja nikada ne ispušta zvuk u izuzetno zaštićenom i ugnjetavačkom životu. U drugom delu, Nalan prati čoveka u kojeg se zaljubila, slušajući njeno srce i ostavljajući sve iza sebe.

U drugoj sezoni, produžavanje teme i Nalanina depresivna stanja počela su da dosađuju publici. U stvari, ova situacija se odrazila i na rejting. Publika, kojoj je dosadila radnja, počela je da napušta seriju jedan po jedan.

Još jedan razlog koji je doprineo ovoj situaciji je uspeh serije Mahkum / Zatvorenik. Međutim, problemi do kojih je došlo u scenariju Mahkuma poslednjih nedelja doveli su do njegovog gubitka u rejtingu. Tako je serija Camdaki Kiz uspela da se oporavi u rejtingu u poslednjih nekoliko nedelja.

Epizoda emitovana sinoć u ovoj uspešnoj seriji Kanala D sada je dovela do tačke preloma. Stiglo je vreme da Nalan sazna da su ljudi koje poznaje kao roditelje zapravo njeni deda i baka i da je rođena kao rezultat silovanja.

Pojava ove istine pred sam kraj sezone pokazuje da veoma uzbudljiva radnja čeka publiku sledeće sezone. Nalan, koja sazna sve činjenice i ostavi sve iza sebe da ode do muškarca kojeg voli, pozdraviće se sa sasvim drugačijim životom.

NOVO - Sarp Akkaya u seriji Ataturk

By: TV Exposed