Caglar Ertugrul promenio imidž, fanovi podeljeni! (FOTO)

Veoma zapažena serija turskog nacionalnog kanala TRT 1 Teskilat / Organizacija završila je sezonu sa svojom 48. epizodom emitovanom proteklih nedelja. Projekat je zaista pobrao velike simpatije.

Caglar Ertugrul promenio imidž, fanovi podeljeni! (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Caglar Ertugrul, koji je zauzeo posebno mesto u srcima sa likom Serdara u seriji u kojoj  glumi sa Deniz Baysal, uzeo je predah sa svojom porodicom u Izmiru čim se serija završila, odnosno njena sezona.

Zgodni glumac, koji će se odmarati tokom leta, pažnju je privukao kratko ošišanom kosom. Caglar Ertugrul, aktivno koristi društvene mreže, pa tako ne ostavlja svoje fanove da čeznu za njim zahvaljujući svojim objavama na Instagramu.

U svojoj poslednjoj objavi, glumac se vidi kako nosi košulju u havajskom stilu i kratku kosu,  koju je po svemu sudeći nedavno ošišao. Fotografiju glumca, čija je objava nosila oznaku 'Vreme je', obožavaoci su zasuli lajkovima i komentarima.

Dok se fanovima dopala košulja koju glumac nosi, nova frizura Ertugrula podelila je njegove pratioce na društvenim mrežama.

Dok se nekim njegovim pratiocima veoma dopala kratka kosa, neki od njegovih fanova su se složili da mu više pristaje malo duža kosa. Zgodni glumac, koji je dobio priznanje serijom Teskilat, odmaraće između sezona od oko 2 meseca i ponovo će se pojaviti pred publikom u septembru sa novim epizodama.

Evo i pomenute fotografije? Kako vama Caglar izgleda u ovom izdanju i sa kratkom kosom. Pišite nam u komentarima.

NOVO - Irem Helvacioglu radi sjajan posao u seriji Annenin Sirridir Cocuk

By: TV Exposed