Irem Helvacioglu radi sjajan posao u seriji Annenin Sirridir Cocuk

Serija Annenin Sirridir Cocuk, koja se susrela sa publikom na kanalu tv8, ima veoma zanimljivu priču i vidimo da je u prvi plan došla i Irem Helvacioglu, koja tumači lik Defne.

Irem Helvacioglu radi sjajan posao u seriji Annenin Sirridir Cocuk

Foto Credits: IMDB

U komentarima na društvenim mrežama se jasno ogleda koliko je lik Defne i gluma glumice u seriji ubedljiva i koliko utiče na publiku. Prema brojnim obožavateljima TV serije, Irem Helvacioglu to veoma dobro odražava, posebno kada se u vidu ima to da u privatnom životu ona nije majka.

Stav koji podržava publika je sledeći: „Kako dobro Irem Helvacioglu odražava ovu ulogu iako nije majka! Podcenjena glumica, nadam se da će dobiti ono što zaslužuje.”.

Obožavaoci serije bili su veoma zadovoljni velikim iskorakom u karijeri koji je Irem napravila sa likom Nefes u TV seriji Sen Anlat Karadeniz / Linija života. Međutim, to nije došlo brzo. Glumica je učestvovala u važnim projektima, ali se i dalje pamti sa likom Nefes, a nije bilo uloge koja bi učinila nešto po tom pitanju.

S druge strane, veoma kvalitetan i zapažen nastup glumice u TV seriji Annenin Sirridir Cocuk takođe je veoma ubedljiv i već ostavlja snažan utisak na gledaoce. To je ono što fanove Irem veoma raduje i postoji želja da se serija nastavi što duže.

O tome za sada nema informacija, a ono što je sigurno je da Irem postaje sve kvalitetnija i zapaženija turska glumica.

NOVO - Ceren Yilmaz objasnila zašto je nema u novim serijama

By: TV Exposed