Nova priznanja za Yali Capkini, Seyran i Ferita

Ukoliko vam se učinilo da o seriji Yali Capkini ima mnogo vesti – u pravu ste. Međutim, ovaj projekat stalno ostvaruje nove, sjajne rezultate i osvaja priznanja i zbog toga sve vesti su tu sa razlogom.

Nova priznanja za Yali Capkini, Seyran i Ferita

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini koja se emituje na Star TV-u, ušla je u sezonu tako brzo da svake nedelje obara rekorde gledanošću koja iznenađuje i kanal i publiku! Uspela je da ostavi trag u sezoni svojom dvocifrenom ocenom! Ferit i Seyran, najvoljeniji par TV serije Yali Capkini, koji su u prvoj epizodi dobili nizak rejting, ali su u drugoj epizodi brzo odveli publiku na ekran i seli na tron na prvom mestu, postali su događaj sa svakom scenom!

Dvoje uspešnih glavnih glumaca, Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir, uspeli su da postanu veoma harmoničan par na ekranu kao partneri. U isto vreme, uz prednost što su dobri prijatelji van seta i poznaju se dugo vremena, oni ih teraju da pričaju u svakoj fazi! U intervjuu, Saracoglu i Demir su govorili o efektu dobrog poznavanja jednog drugog kao prijatelja tokom 4-5 godina. Sa svojim harmoničnim partnerstvom, dvoje glumaca su voljeni kao serijski par sa svojim svađama i slatkim prepirkama. Kao Seyran i Ferit, oni su definisani kao „par u TV seriji godine“ na društvenim mrežama.

Ipak, mnogi gledaoci su ih već izabrali za „najsmešniji dramski par godine“! Svojim zabavnim scenama obezbeđuju i da se o seriji priča i dovede na dnevni red. Serija Yali Capkini, koju potpisuje OGM Pictures, poprište je hiljada deljenja na društvenim mrežama sa scenama Seyrana i Ferita. Trenuci smeha dua su omiljene scene publike. Gledaoci sada opisuju Ferita i Sejrana kao „najsmešniji par godine“…

NOVO - Yagmur Tanrisevsin podržala Kerema Bursina

By: TV Exposed