Senden Daha Guzel je završena, ali je Cemre Baysel mnogo dobila!

Romantična humoristična serija pod nazivom Senden Daha Guzel / Lepša od tebe pokazala se veoma dobro na Fox TV-u tokom letnje sezone.

Senden Daha Guzel je završena, ali je Cemre Baysel mnogo dobila!

Foto Credits: IMDB

Impresivna harmonija dueta Cemre Baysel i Burak Celik uspela je da impresionira veliki broj gledalaca. Zajedno sa serijom Senden Daha Guzel, Baysel je takođe došla do izražaja kao jedna od najtraženijih glumica romantičnih humorističkih serija.

Cemre, koja je zakoračila u romantične humoristične serije sa Bahtom Oyunom i bila uspešna, kada je stigla ponuda iz serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, oklevala je i rekla da je u početku bila nervozna. Glumica, koja je razmišljala o tome da li će ponovo biti uspešna u žanru romantične komedije, kasnije je prihvatila projekat i pokazala veoma dobru glumu.

Sa uspehom u TV seriji Lepša od tebe, ime Cemre Baysel je sada poznato kao nova princeza romantičnih humorističnih serija. U stvari, čini se da je najpoželjnija glumica u ovom pogledu do sada bila Burcu Ozberk. Upravo sličan uspeh učinio je Burcu najtraženijom glumicom u romantičnim humorističnim serijama. Sada je Cemre postigla sličnu situaciju. Sa dve efektne romantične komedije dve sezone zaredom, glumica je sada privukla još veću pažnju producenata.

Od sada se ne zna da li će glumica radije birati dramske uloge ili će nastaviti sa romantičnom komedijom, ali se čini izvesnim da će Baysel biti na prvom mestu među glumicama koje će producenti sada tražiti u zabavnim serijama.

View this post on Instagram

A post shared by Cemre (@cemrebaysel)

NOVO - Yargi | Presuda gledanija od serije Tozluyaka!

By: TV Exposed