Yargi | Presuda gledanija od serije Tozluyaka!

Juče je počela druga sezona popularne serije Yargi | Presuda. Pored toga, sinoć je počela i zanimljiva borba dve TV serije.

Yargi | Presuda gledanija od serije Tozluyaka!

Foto Credits: IMDB

Na Kanalu D je sinoć emitovana prva epizoda druge sezone serije Yargi | Presuda. Prva epizoda i odmah prvo mesto u gledanosti i to u sve tri kategorije rejtinga. Nova epizoda serije Yargi je ostvarila total rejting od 4.43, AB od 6.18 i ABC1 od takodje 6.18. Nema sumnje da sve raduje prvo mesto u svim kategorijama od svih programa emitovanih sinoć. Na taj način je bila gledanija i od najpopularnije letnje turske serije Tozluyaka.

Ovaj projekat je zabeležio pad u sve tri kategorije rejtinga. Tako je total rejting epizode 12 ove televizijske serije iznosio 4.14, AB 2.67 a ABC1 3.37. Nakon prvog obračuna serija Yargi i Tozluyaka, pobedu je odnela serija Presuda.

Juče, u nedelju 18. septembra je emitovana i 13. epizoda TV serije Gul Masali | Priča o ruži. Ovaj projekat ipak nije uspeo da bude ozbiljan rival serijama Presuda i Tozluyaka kada je u pitanju gledanost. Epizoda emitovana sinoć je ostvarila total rejting od 2.40, AB od 1.36 i ABC1 od 1.95.

S obzirom na veoma tešku konkurenciju i niži rejting, pitanje je koliko će serija Gul Masali opstati u etru. Ono što će biti zanimljivo pratiti je borba za gledanost serija Yargi i Tozluyaka, koje obe važe za veoma popularne projekte.

NOVO - Emotivan oproštaj Ebru Sahin od Akkiz i serije Destan

By: TV Exposed