Snima se nova turska horor serija Magara / Pećina

Turska kinematografija jednostavno ne staje nijednog trenutka. Novih projekata ima sve više i više. Ovaj put stigle su vesti o novoj seriji koja baš i nije tipična za Tursku.

Snima se nova turska horor serija Magara / Pećina

Foto Credits: Internet Haber

Pored sve većeg broja TV serija i novih serija digitalnih platformi, stigle su informacije o seriji koja možemo slobodno reći nije baš tipična za Tursku. Odnosno, nije nešto po čemu su turske serije prepoznatljive. Tu se najviše misli na žanr ovog projekta. U Konyi se snima nova turska horor serija. Naziv nove serije je Magara ili u prevodu Pećina.

Detalja o samoj radnji ovog projekta, izuzev da je u pitanju horor za sada nema. Poznato je da će se serija sastojati od šest epizoda.

Reč je projektu televizijskog kanala 6 koji planira da ovu seriju emituje u toku marta. Režiser na ovom projektu je Birol Kurt. Poznat je i glumački kadar ove nove turske serije. U seriji Magara / Pećina će se pojaviti Feride Colak, Arda Ugur, Sermin Akinci, Beste Tosuner, Aziz Ince. Pored njih uloge u projektu će imati i Halil Ozdemir, Semih Ozguven i Farhat Uysal.

Kakvo je vaše mišlje o horor serijama? Da li gledate takav sadržaj? Da li bi gledali tursku horor seriju? Pišite nam u komentarima ispod ove objave.

NOVO - Nova veza među turskim glumcima – Onur Tuna i Hande Dogandemir?!

 By: Milt-TV Exposed