Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo neće imati finale u epizodi 20!

U nekim navodima u štampi bilo je informacija da će se serija Kanala D pod nazivom Veda Mektubu / Oproštajno pismo sastati sa publikom u ukupno 20 epizoda i da je konačna odluka doneta.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo neće imati finale u epizodi 20!

Foto Credits: Internet Haber

Ove tvrdnje, koje su došle do izražaja prošlog meseca, nestale su objavljivanjem trejlera za 20. epizodu.

Trejler 20. epizode ​​serije Veda Mektubu, u kojoj glume Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Bennu Yildirimlar, Emre Kivilcim i Rabia Soyturk, pokazuje da će se priča nastaviti na uzbudljiv način.

Serija, o kojoj su se i ranije iznosile konačne tvrdnje, ima snažnu priču i impresivne glumačke performanse. Odlučnost Kanala D da nastavi Veda Mektubu u letnjem periodu, što se pokazalo kao ispravna odluka, bila je i velika šansa za ljubitelje ove turske serije.

Emitovanje tokom celog leta?!

Nikoga neće iznenaditi ako serija, koja će se pojaviti u ponedeljak uveče sa svojom 20. novom epizodom, bude na ekranu tokom celog leta.

U novoj epizodi koja će biti emitovana u ponedeljak, 17. jula, Mehmet pokušava da zaleči Aslijeve rane! Asli se prepušta Mehmetovim saosećajnim rukama nakon svega kroz šta je prošla. Mehmet pokušava da zaleči njene rane. Zija saznaje od Alanur da je Beste njegova ćerka. Međutim, stvar je radoznalosti da li će Beste saznati istinu.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u ponedeljak, 24. jula u 20.00!

NOVO - Feyza Civelek – Ja nisam Nilay, ne mrzite me!

By: TV Exposed