Hrvatski pevač Toni Cetinski protiv vakcine!

Priča o vakcini protiv koronavirusa i samoj vakcinaciji traje već neko vreme. Naučnici su mnogo puta do sada istakli da vakcina protiv koronavirusa “neće još”, a pojedine javne ličnosti su već izrazili sumnju u sve. Počelo je sa teniserima kada su Novak Đoković i Marat Safin izjavili da ne žele da se vakcinišu. Niz je ...

Hrvatski pevač Toni Cetinski protiv vakcine!

Priča o vakcini protiv koronavirusa i samoj vakcinaciji traje već neko vreme.

Naučnici su mnogo puta do sada istakli da vakcina protiv koronavirusa "neće još", a pojedine javne ličnosti su već izrazili sumnju u sve.

Počelo je sa teniserima kada su Novak Đoković i Marat Safin izjavili da ne žele da se vakcinišu. Niz je nastavio hrvatski pevač Toni Cetinski u razgovoru sa svojim fanovima na fejsbuku.

"Ne plašim se više korone. Plašim se trenutka kada krene represija i kada će krenuti nasilno da vakcinišu one koji ne žele da se vakcinišu. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se vakcinišem ako ja to neću? Ko hoće, slobodno, nemam ništa protiv", rekao je pevač a potom nastavio:

"Možete me ućutkati na neko vreme, ali me ne možete vakcinisati. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo, pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, ili nas uspavajte, pa silom vakcinišite". Tu nije bio kraj Tonijevih reči.

"Da nas čipuju vakcinom?", pitao se pevač i na kraju rekao da mu "niko nije dobro objasnio protiv čega se vakciniše, pa sad ne bi verovao nikome ukoliko bi vakcina protiv korona virusa i došla na tržište", prenosi 24sata.hr.

By: TV Exposed