Kaan Urgancioglu i Jason Statham u holivudskom filmu koji priprema Guy Ritchie!

Turski glumac Kaan Urgancioglu po svemu sudeći napravio je naredni korak u karijeri. Glumac je radio u filmu koji priprema poznati režiser Guy Ritchie.

Kaan Urgancioglu i Jason Statham u holivudskom filmu koji priprema Guy Ritchie!

Foto Credits: Haberler

Kaan Urgancioglu prema informacijama koje dolaze iz Turske će se pojaviti u novom filmu koji je Guy Ritchie snimao u toj zemlji. U pitanju je špijunski film u kom će glavnu ulogu tumačiti Jason Statham. Naziv filma je Operation Fortune: Ruse de guerre. Scenario za film su pisali Ivan Atkinson i Marne Davis. Premijera ovog filma će biti početkom 2022. godine. Preliminarni datum premijere je 21. januar.

Zanimljivo je da ni agencija koja zastupa Kaana Urgancioglua ni sam glumac nisu zvanično saopštili da je upravo on glumio u novom filmu koji je sniman u Turskoj. Ipak, informacija je potvrđena iz više izvora. Tako da ćemo vrlo verovatno Kaana gledati na velikom platnu već početkom naredne godine. Nije poznato koju ulogu će imati u ovom filmu. U svakom slučaju ovo je veliki iskorak u karijeri poznatog turskog glumca.

Kaan Urgancioglu već ima iskustva u popularnim inostranim projektima. Pojavio se kao Deniz u prvoj sezoni serije Tom Clancy's: Jack Ryan.

NOVO - Oktay Kaynarca o tome da li će serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz uopšte biti nastavljena!

 By: Milt-TV Exposed