Melisa Dongel po prvi put u istorijskoj seriji

Melisa Dongel je jedna od istaknutih mladih turskih glumica poslednjih godina. Uskoro ćemo je gledati u novoj TV seriji.

Melisa Dongel po prvi put u istorijskoj seriji

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @melisadongel

Turska glumica Melisa Dongel, koja je rođena 1999. godine i glumi od 2015. godine, stekla je iskustvo u značajnim produkcijama i različitim projektima. Glumila je u serijama Fazilet Hanim ve Kizlari, Bizim Hikaye, Ask Aglatir, Elif, Sadakatsiz, Sen Cal Kapimi, Ask Mantik Intikam, Kusursuz Kiraci, i na kraju, Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene i ističe se kao veoma kvalitetna glumica u industriji.

Uzimajući u obzir sve ove projekte, Melisa Dongel je stekla veliko iskustvo kako u dramskim tako i u produkcijama romantične komedije. Sada počinje potpuno novi ispitni rok u karijeri ove mlade i veoma talentovane turske glumice. Istorijska serija pod nazivom Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani ponudiće potpuno novo iskustvo za Melisu i njene fanove.

Serije iz određenih istorijskih perioda su poznate po teškoćama, ali postoje produkcije koje se pamte i nude sjajna iskustva za glumce i publiku. Možemo reći da će nova serija turskog nacionalnog TV kanala TRT1, koja je počela da se snima, za Melisu Dongel, biti prva takvog tipa u njenoj karijeri. Lik i glumačka izvedba Melise Dongel, koja je partnerka sa Tolgahanom Sayismanom u seriji Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani, već je bila stvar radoznalosti.

Tu je i video najava serije, koja je zapravo nastavak projekta Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana.

NOVO - Sila Turkoglu izmamila uzdahe novom objavom (FOTO)

By: TV Exposed