Novi lik će imati važan uticaj na radnju serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Jedan od retkih projekata koji je imao odličan start među novozapočetim TV serijama je serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja se emituje na Show TV-u.

Novi lik će imati važan uticaj na radnju serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: IMDB

Takođe u seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja privlači fanove koji su željno čekali Ozge Ozpirincci na TV ekranima, tu su važni glumci kao što su Demet Akbag, Necip Memili i Metin Akdulger.

U produkciji O3 Media, TV serija Sandik Kokusu je postigla dobre rezultate u gledanosti u sredu uveče i parirala seriji Kurulus Osman na prvom mestu. Sa prvim mestom ovog projekta u AB grupi u 3. epizodi serije, serija Kurulus Osman, koja pokazuje dominantan imidž već 4 sezone, prvi put se našla u teškoj situaciji protiv nekog projekta.

Četvrta epizoda serije Sandik Kokusu emitovana je u sredu uveče i publika je upoznala potpuno novi lik.

Seda Turkmen kao Lale Ozkan

Sa novim likom koji igra Seda Turkmen, serija Sandik Kokusu kreće se ka još zanimljivijoj tački. Sedu Turkmen smo počeli da gledamo kao Lale Ozkan, Rehinu sestru, u seriji koja je svojom pričom i glumačkom postavom donela drugačiji dah na ekrane.

Lale, koja brine o svom izgledu i novcu, ambiciozna je žena. Njen dolazak je počeo da otežava Karsuov život.

Lale, žena koju obuzima ambicija, izdvaja se kao lik koji može sve jer je neko ko visoko cilja. Učešće Sede Turkmen u seriji sa tako važnom ulogom učiniće da ona ima snažan uticaj na priču o seriji Sandik Kokusu.

NOVO - Uskoro nas očekuje nova turska serije Senden Once | Pre tebe

By: TV Exposed