Sutra počinje peta sezona serije Kurulus Osman

Peta sezona fenomenalne serije Kurulus Osman, koja je oborila rekorde gledanosti u Turskoj i ima milione gledalaca u različitim zemljama sveta, počinje u sredu, 4. oktobra u 20 časova na ATV-u.

Sutra počinje peta sezona serije Kurulus Osman

Foto Credits: IMDB

Kurulus Osman, koji je svojim scenarijem, kvalitetom produkcije, kostimima, aksesoarima, blistavim setovima i realističnim scenama međunarodni predstavnik turske industrije TV serija, koji nastavlja da se emituje u stotinama zemalja, osvojiće srca publike ove sezone sa svojom postavom pete sezone.

Ambiciozni glumci pridružili su se glumačkoj ekipi pete sezone TV serije Kurulus Osman, koja će u sredu, 4. oktobra, dočekati publiku na ATV ekranima sa novom pričom i glumačkom ekipom.

Glumci serije uključuju sledeće glumce kao nova imena: Emre Bey, Mirza Bahattin Dogan, Gokhan Atalay, Sevil Aki, Emre Dinler, O. Faruk Aran, Leya Kirsan, Ecem Sena Bayir, R. Aybars Level, Belgin Simsek, Tezhan Tezcan, Murat Ince i Selim Makaroglu.

Epska ljubav

U 5. sezoni bićemo svedoci teške borbe Osman-bega da uspostavi državu. Sa smrću sultana Mesuta, seldžučka država, koja je držala anadolske kneževine na okupu, propada.

Sada će se moćni begovi Anadolije suočiti jedni sa drugima da bi se uspostavila država.

Još jedna bitka Orhan-bega, koji se sa svojim ocem Osman-begom vodio u borbi za uspostavljanje države, vodiće se sa Holofirom u koju se zaljubio kao mladić, i koju je zavoleo svim srcem... 5. sezona TV serije Kurulus Osman će biti poprište epske ljubavi, dok Ecem Sena Bayir oživljava lik Holofire.

NOVO - Almila Ada – Najvažnija stvar je porodica!

By: TV Exposed